标题: 今次我試左林冲场815#,好有情人Feel [打印本页]

作者: 中山之狼    时间: 2013-5-10 20:22
标题: 今次我試左林冲场815#,好有情人Feel
上次去左常平林冲场,食過番尋味,呢個星期又想去試多轉!
# M. g' L9 B0 a# d& ^( s
$ V! j! H8 j/ ~: l  J5 z首先都系打電話給林冲Book房先,一去到,林冲已經系電梯口度等緊我!
* F! ]+ p/ v+ @( l& U: t
( K  S& k4 h3 I系房度叫林冲上女,來來去去睇左三十零個,我睇岩815,林冲話呢個靚女好得,樣索服務又掂,我一直都相信林冲既推介,於是就定815!
5 v4 c4 [2 p4 |8 U- d% J) M5 Z! |! J( Q+ k
一除衫,嘩,好正呀,33D,—隻手渣唔曬!
. ^  l6 p% k0 p+ G- O7 a  h- P
* H% i  o( ^: n+ F9 \+ P% z我鐘意搞也前先沖涼,於是和815一齊沖涼,佢幫我洗下,我又幫佢洗下,洗左好耐,上下左右都洗匀。好有情侶開房feel呵!
2 s  t8 d+ M2 \1 o0 K# `+ H: K% q8 ~, Z; R, O9 V, T
之後環保吹,2條肉蟲捲埋一舊互攪互咀一輪就開波,我先用手指探路,嘩!好窄,攪在一陣至入曬。好有壓迫感,好快就第一Q!# A7 \" Y5 V0 i& J; e6 @' x3 J

0 s$ ^9 O$ x. \1 _  j然後就攬埋一齊吹下水,我就因為太累,所以叫佢唔使做iso啦!0 ~+ ^. L" ?( `8 Q- Q
0 p9 d2 `; P. x5 a
抖左陣就第2Q,細佬習慣左佢既壓迫感,所以耐左好多,之後再係房吹下水。有講有笑,好鬼情侶feel。+ z! |: ^( l  p5 H. M% D* s
- h7 C# k8 D4 P& ?3 |# x3 Y
到差唔多夠鐘系房內比左818人仔比815!
: f/ M0 }4 C) \/ v7 p) P1 r# b7 [; m" g3 Q& x1 {; {# m1 k
之後815挽住我既手出房,林冲上來接力,問我服務點呀,滿意無?
  h9 O- o/ n, L' d  e; V8 }7 [& t3 K) D7 X$ S; H' z. \. o7 @$ }
唔使講,甘系滿意啦!
. r. j3 T. R# b- x
3 ], ^# C% c5 h# U" K最後系林冲相送下,離開酒店,番歸!
( Q7 F% V, t* [" g/ Z: |' @* \$ N; E  K- X9 X5 {: N/ {
[attach]55038[/attach][attach]55039[/attach]
( m9 {/ c8 z0 f4 a# I% T4 N
5 V, k6 R7 \! [) s
作者: htznufe    时间: 2013-5-11 00:30
沙发
作者: htznufe    时间: 2013-5-11 00:34
沙发
作者: ll_010    时间: 2013-5-11 00:59
皮肤太差
作者: 自由_型男    时间: 2013-5-11 02:32
天使般的容貌
作者: 东莞霸王    时间: 2013-5-11 10:41
不错啊,我顶!
作者: ggyysy    时间: 2013-5-25 22:36
神出鬼没的打酱油

欢迎光临 (http://yuepy10.com/) Powered by Discuz! X3.2